PANÍROZÁS KLASSZIKUSAN A szükség szerint kivert (kiklopfolt) és fél órával korábban besózott húst előbb lisztbe, majd elhabart tojásba, végül finom zsemlemorzsába forgatjuk. Közvetlenül a panírozás után, általában forró, bőséges zsiradékban sütjük ki.

 

 

 

PANÍROZÁS GAZDAGON Ekkor a szükség szerint kivert (kiklopfolt) és fél órával korábban besózott húst előbb elhabart tojásba, majd lisztbe, utána ismét az elhabart tojásba, végül finom zsemlemorzsába forgatjuk. Ettől a bundája kicsit vastagabb lesz, a hús viszont sokkal szaftosabb. Közvetlenül a panírozás után, általában forró, bőséges zsiradékban sütjük ki.

 

 

 

PANÍROZÁS ANGOLOSAN A kivert, besózott húst olvasztott vajba mártjuk, majd zsemlemorzsába forgatjuk, s úgy sütjük ki bő, forró zsiradékban.

 

 

 

 

PANÍROZÁS MESTER LÁSZLÓ MÓDRA: az MSZP-s vezetésű polgármester elvtársi vállalkozások számára versenyeztetés nélkül megrendeléseket oszt ki, annak ellenérdekét jelentősen túlszámlázza, majd a kiszámlázott és a tényleges összeg közötti jelentékeny különbséget visszaforgatja a saját zsebébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://panirblog.blog.hu/api/trackback/id/tr741886069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása